pishoobbanner

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ پرتقالی؛ دلبرِ همیشه جذاب

مجله دیجی کالا – مریم ابراهیمی: زرشک پلو با مرغ نقش پررنگی در فرهنگ آشپزی ایرانی دارد. غذای محبوبی که امضای هر سرآشپز ایرانی است و بهترین نمونه برای معرفی زعفران، زرشک و برنج ایرانی به تمام دنیا است. در این قسمت می‌خواهیم طرز تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی و خوشمزه را به شما یاد بدهیم.

پست برگزیده: بوسنیایی ها با تماشای اوکراین، آسیب های جنگ خود را دوباره زنده می کنند

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ همراه سس پرتقالی

در تهیه‌ی مرغ برای زرشک پلو نسبت به سلیقه می‌توانم از سینه، فیله یا ران مرغ استفاده کنم. سس مرغ در این غذا بسیار مهم است و باید غلیظ و خوشرنگ باشد و در کنار مرغ یا به صورت جداگانه سرو شود. زرشک پلو را هم با برنج ایرانی و زعفران زیاد تهیه می کنند و برای اینکه برنج خوب قد بکشند، آن را آبکشی کنند.

طرز تهیه این غذای خوشمزه بسیار ساده است و با فوت و فن‌هایی که ما به شما یاد می‌دهیم، می‌توان آن را خوشمزه‌تر و مجلسی‌تر تهیه کرد و همه را به دست بیاورید.

مواد لازم برای ۳ نفر

  • ران یا سینه مرغ: ۲ تا ۳ تکه
  • آب پرتقال: ۲ پیمانه
  • زعفران دم کرده: به میزان لازم
  • پیاز رنده شده: ۲ عدد متوسط
  • زرشک: سه چهارم پیمانه
  • خلال پرتقال شیرین: ۳ قاشق غذاخوری
  • خلال پسته: ۱ قاشق غذاخوری
  • پیاز: ۲ عدد متوسط
  • رب گوجه فرنگی: یک و نیم قاشق غذاخوری
  • فلفل دلمه‌ای: نصف یک عدد
  • کره: ۵۰ گرم
  • زردچوبه، پودر کاری، فلفل سیاه، برگ بو، هل، چوب دارچین و نمک به میزان لازم

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ همراه سس پرتقالی

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ همراه سس پرتقالی

طرز تهیه

۱. در یک ماه آب یک عدد هل و دو عدد برگ بو بندازید و بعد از جوش آمدن، تکه‌های مرغ را در آن قرار دهید تا کمی در آب بجوشند. سپس مرغ‌ها را از آب خارج کنید و بشویید. بعد از خشک شدن مرغ‌ها، آن‌ها را در نصف کره و کمی روغن و زردچوبه سرخ کنید.

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ همراه سس پرتقالی

۲. زمانی که مرغ‌ها سرخ شدند، آن‌ها را از تابه خارج کنید و دو سوم پیاز را در تابه تفت دهید تا کمی طلایی شوند. سپس فلفل دلمه‌های رنده شده را هم به پیاز اضافه کنید و با هم تفت دهید.

بعد از تفت خوردن مواد، چوب دارچین، نمک، فلفل سیاه، پودر کاری و کمی زردچوبه را اضافه کنید.

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ همراه سس پرتقالی

۳. بعد از تفت دادن، رب گوجه فرنگی و سپس آب پرتقال و کمی از زعفران دم کرده را اضافه کنید. میزان نمک غذا را تنظیم کنید و اجازه دهید سس مرغ آرام به جوش بیاید.

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ همراه سس پرتقالی

۴. بعد از جوش آمدن سس، مرغ‌ها را در آن قرار دهید و نیمی از خلال پرتقال را روی آن‌ها بریزید. اجازه دهید مرغ به مدت ۲ تا ۳ ساعت با درب بسته و حرارت کم بپزد تا خوب جا بیفتد.

نکته: ۲ ساعت آخر پخت قسمت گوشتی مرغ‌ها به سمت کف تابه باشند.

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ همراه سس پرتقالی

۵. در زمانی که مرغ در پختن است، یک سوم باقی مانده از پیاز را با باقی مانده کره و کمی روغن، با حرارت ملایم در تابه سرخ کنید. وقتی پیاز طلایی شد، زرشک‌هاست که از ۱۵ دقیقه قبل در آب خنک خیس کرده‌اید را آبکشی کنید و سپس به پیاز اضافه کنید. در این مرحله ۲ قاشق غذاخوری شکر هم به زرشک‌ها اضافه کنید و با هم تفت دهید.

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ همراه سس پرتقالی

۶. بعد از شکر، مابقی خلال پرتقال، خلال پست و زعفران را به زرشک اضافه کنید و مخلوط کنید. زمانی که برنج آماده شد، یک کفگیر از برنج را با زرشک و خلال مخلوط کنید تا بعد از کشیدن برنج سفید در ظرف، این مخلوط را روی آن بریزید.

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ همراه سس پرتقالی

۷. وقتی مرغ به این شکل درآمد و روغن انداخت، کاملاً پخته و جا افتاده است.

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ همراه سس پرتقالی

۸. نوش جان.

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ همراه سس پرتقالی

غلام عطایی
کاش یه اپلیکیشن برای خوندن مطالب درست کنید!
ناظر pishoob.ir
ایده‌ی جذابی بود! حتماً بررسی می‌کنیم، دوست من.
کیان امینی
خیلی long بود، کیان امینی می‌گه کاش short‌تر باشه!
ناظر pishoob.ir
متشکریم از نظرت، کیان امینی هم‌راه! بعدی‌ها رو جمع‌وجورتر می‌کنیم.
خلیل حسام‌پور
pishoob.ir همیشه topicهای deep داره، خلیل حسام‌پور می‌گه به فکر فرو رفتم!
ناظر pishoob.ir
خوشحالیم که تأثیرگذار بود، خلیل حسام‌پور دوست من!
یاسر خالدی
یاسر خالدی می‌گه انگار تو پیچ و خم گم شدم، واضح‌تر نمی‌شه؟ 😣 💡
ناظر pishoob.ir
اوه، معذرت، یاسر خالدی دوست من! راه رو روشن‌تر می‌کنیم، عشقی 🗺️ 💡
ممد فراهانی‌پور
می‌شه یه بخش برای آموزش‌های تعاملی اضافه کنید؟
ناظر pishoob.ir
ایده‌ی خوبیه، حتماً به تیم پیشنهاد می‌دیم!
مهران فرزین
Admin، خیلی سرگرم‌کننده بود، کی قسمت بعدی میاد؟
ناظر pishoob.ir
خوشحالیم که خوشت اومده! به‌زودی مطالب جدید میاد، عزیز جان.
مجیدخان اسماعیلی
چرا اینقدر مطالب رو با تبلیغات پر می‌کنید؟
ناظر pishoob.ir
متأسفیم، سعی می‌کنیم تعادل رو حفظ کنیم!
شهرام خدابنده
Admin، شهرام خدابنده می‌گه خیلی جذاب بود، کی قسمت بعدی میاد؟ 📩
ناظر pishoob.ir
خوشحالیم که خوشت اومده، شهرام خدابنده رفیق! به‌زودی مطالب بدیع میاد. 📩
تورج مومنی
کاش pishoob.ir یه فروم صحیح کنه، تورج مومنی می‌گه خیلی باحال می‌شه!
ناظر pishoob.ir
ایده‌ی جالبیه، تورج مومنی دوست من! حتماً بررسی می‌کنیم.
یوسف شاکری‌نژاد
یوسف شاکری‌نژاد فکر می‌کنه مثال‌های واقعی فوق‌العاده بود، حرفه‌ایه!
ناظر pishoob.ir
مرسی از تعریف، یوسف شاکری‌نژاد هم‌راه! همیشه سعی می‌کنیم بی‌خطا باشیم.
جواد شریف
جواد محترم موضوع رو خیلی قابل قبول شکافته، واقعاً لذت بردم!
ناظر pishoob.ir
خوشحالیم که جواد بزرگوار تونسته راضیت کنه، هم‌راه!
حسنی اکبری
حسنی اکبری انگار یه کوچک کم‌کاری کرده، انتظارم بیشتر بود. 🧠
ناظر pishoob.ir
متأسفیم که انتظاراتت برآورده نشد، رفیق! 🧠

Noe Gilbert

علاقه مندان به شبکه های اجتماعی. طرفدار الکل علاقه مند به فرهنگ پاپ مادام العمر. یک آدم فداکار قهوه

چگونه در دیسکورد سرور را برای رویداد خاص آماده کنیم؟
Diamond Flower Ring: Challenges and Solutions
Understanding the Allure of Full Diamond Steel Watches: A Blend of Style and Functionality
نحوه مصرف قرص ستیریزین 10: راهنمای جامع
نحوه بازیابی اطلاعات پاک شده: راهنمای کامل برای کاربران
نحوه پیچیدن سمبوسه: تکنیک‌ها و رازهای یک دسر خوشمزه
تماس با ما