[ad_1]
مجله افقکوروش: سالها پیش و درست از قرن بیستم یک سرآشپز ایتالیایی به نام آلفردو اقدام به تهیه نوعی پاستای پنه با سس مخصوص کرد و طعم لذیذ آن غذا شد تا این پاستا با نام این سرآشپز ثبت شود و به یک غذای معروف و خوشمزه برسد. در دنیا تبدیل شود. قبل از اینکه با طرز تهیه پاستا پنه مرغ آلفردو با سس آلفردو آشنا شوید، بهتر است بدانید که پنه به نوعی لولههای پاستای شکل میشود که به شکلهای طبخ میشود.
اما شاید معروفترین طعمی که همه ما از پنه میشناسیم، همراه با سس آلفردوی مخصوص باشد. یک غذای سریع و خوشمزه که یک نوع سالاد ماکارونی است و بافتی خامهای دارد و میتوان آن را از مرغ یا سبزیجات مصرف کرد. در این مطلب میتوانید طرز تهیه پاستا پنه مرغ آلفردو با سس آلفردو را بخوانید.
نکات طرز تهیه
۱. برای اینکه سالاد آبدارتر و خوش طعمتری داشته باشید، میتوانید به جای سینه مرغ از ران مرغ استفاده کنید.
۲. سیر عامل در خوشمزه شدن پاستا پنه دارد، اما اگر بوی سیر را دوست دارید، میتوانید از کمی پودر پیاز به جای آن استفاده کنید.
۳. به جای شیر معمولی، می توانید از شیر بادام استفاده کنید.
۴. اگر به جعفری تازه دسترسی پیدا کنید، میتوانید از جعفری خشک استفاده کنید.
۵. برای خوش طعم شدن پاستا پنه می توانید آن را در آب مرغ یا آب گوشت بجوشانید.
۶. اضافه کردن مقدار مارچوبه به سس باعث خوش طعم شدن سالاد می شود.
۷. برای خوشمزهتر شدن پاستا پنه میتوانید سبزیجاتی مانند قارچ، کلم بروکلی، گوجه گیلاسی، زیتون و نخود فرنگی را هم به غذا اضافه کنید.
۸. میتوانید به جای پنیر پارمزان از پنیر چدار یا موزارلا استفاده کنید.
۹. پاستا پنیر را بعد از آماده شدن سرو کنید تا غلطت سس و پنیر پاستا مناسب باشد.
زمان پخت: ۱۵ دقیقه آماده سازی/ ۲۰ دقیقه پخت غذا
مواد لازم برای تهیه سس آلفردو
- کره: ۲ قاشق غذاخوری
- آرد: ۳ قاشق غذاخوری
- سیر: ۳ حبه خرد شده
- شیر: ۲ فنجان
- ریحان خشک: نصف قاشق چایخوری
- آویشن: نصب قاشق چایخوری
- پنیر پارمزان خرد شده: نصف لیوان دستهدار فرانسوی
- نمک و فلفل: یک قاشق چایخوری
مواد لازم برای تهیه پاستا پنه مرغ آلفردو
- سینه مرغ مربعی خرد شده: نیم کیلو
- کره: ۲ قاشق غذاخوری
- آویشن: نصف چایخوری
- ریحان خشک: نصف قاشق چایخوری
- نمک و فلفل: یک قاشق چایخوری
- پاستا پنه پنجاه پخته شده: ۴ گرم
- جعفری تازه: ۴/۱ لیوان دستهدار فرانسوی
- پنیر پارمزان: ۴/۱ لیوان دستهدار فرانسوی
طرز تهیه
مرحله اول: یک ماهیتابه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا گرم شود، سپس کره را به آن اضافه کنید و تکههای مرغ را داخل ماهیتابه بریزید. مقداری آویشن، ریحان و نمک و فلفل را برای مزه دار کردن مرغ به آن اضافه کنید و حدود 8 تا 10 دقیقه صبر کنید تا مرغ نرم و پخته شود. بعد از مرغها را خارج کنید و در ظرفی ریخته و کنار بگذارید.
مرحله دوم: برای درست کردن سس آلفردو کمی کره داخل همان ماهیتابه بریزید و سیر خرد شده را به آن اضافه کنید. چند دقیقه سیر را تفت دهید و نیمی از آرد را به ماهیتابه اضافه کنید و خوب هم بزنید تا ترکیب کنید و سپس بقیه آرد را هم به آن اضافه کنید. شیر را کم به آردها اضافه کنید و خوب هم بزنید تا سس غلیظ شود. مقداری آویشن، ریحان و نمک و فلفل به سس اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله سوم: زمانی که سس کمی غلیظ شد، پنیر پارمزان را به آن اضافه کنید و مخلوط را خوب هم بزنید تا پنیر کاملاً با سس ترکیب شود. حال سس آماده شده را روی پاستا پنه بریزید و مرغ را هم به آن اضافه کنید و به خوبی هم بزنید. اگر دوست دارید میتوانید در این مرحله مقداری قارچ، کلم بروکلی یا سبزیجات پخته شده را به پاستا اضافه کنید. در انتها پنیر پارمزان رنده شده و مقداری جعفری روی پاستا بریزید و خوب هم بزنید و از طعم لذیذ این لذت ببرید.
[ad_2]