رازهای خانهداری؛ نجات دادن برنج شده است

[ad_1]

برترین ها: شاید برای شما هم پیش آمده باشد که دقیقاً میهمان باشد، برنجتان بسیار نرم و یا به اصطلاح شفته شده باشد. در این مواقع اگر زمان کافی داشته باشید می‌توانید سریعاً به درستی برنج جدید وارد شوید و یا با آن برنج یک غذای جدید مانند(کبه عربی، سوپ، آش، شیربرنج، کوکو و …) درست کنید. اما وقتی مهمان داشته باشید و وقت کافی برای درست کردن برنج دیگری نداشته باشید، حتما حسابی از این که برنجتان ناراحت شده و کلافه شود.

همین‌جا بگوییم می‌توانیم متوجه شوم که برنج بسیار پخته شده است، دیگر نمی‌توان آن را به حالت قبل برگرداند، اما می‌توان با راه‌حل‌هایی باعث شد که بهتر باشد و بهتر دیده شود. در ادامه ۱۰ راهکاری که در وب‌سایت دلبرانه در جهت بهبود برنج شکسته شده است را می‌توان تا شاید در واقع به کارتان بیاید خواند.

رازهای خانهداری؛  برنج شفته رو چکار کنم؟

۱. برنج را خیلی هم نزنید

یادتان باشد اولین نکته این است که از هول این است که ببینید برنج چقدر شفته و نرم شده است شروع کنید که با کفگیر زدن به برنج و هم زدنش را انجام دهید چرا که این کار بدتر دانه‌های پلو را خرد کرده و باعث خمیرتر شدن برنج می‌شود.

۲. برنج را آبکش کنید و روی آب سرد بریزید

اگر برنج هنوز آب دارد، ولی نرم شده (حالا چه برنج کته، چه برنج آبکش) سریع آن را درون آبکش خالی کرده و آن را با آب سرد یا بهتر بگویم آب یخ شست و شو دهید. این کار باعث می‌شود لعاب اضافه شود در حالی که آب سرد می‌شود برنج نرم‌تر از این شود.

رازهای خانهداری؛  برنج شفته رو چکار کنم؟

۳. ته دیگ بیاندازید

اگر برنج شده حتما ته آن ته دیگ بیاندازید (مثلا از ته دیگ نان یا سیب زمینی استفاده کنید) به این صورت اگر کسی کمتری برنج داشته باشد (به خاطر نرم و خمیری بودن آن) می‌تواند کنار غذا از ته دیگ استفاده کند. به علاوه یک ته دیگ طلایی جذاب نظر مهمان ها را از نرم شدن برنج کمی پرت می کند.

۴. به برنج روغن بدهید

شاید برای سلامتی و رژیمی برنج به طور معمول به آن روغن اضافه شود، اما وقتی برنج شفته می‌شود لازم است حتماً به روغن برنج یا کره اضافه کنید هم روغن داغ داغ، چرا که روغن باعث می‌شود دانه‌های برنج از هم جدا شوند و دیده شوند. می شوند، این کار زمانی که برنج نرم شده به بهبود ظاهر پلو شما کمک زیادی می کند پس حتما این کار را انجام دهید. حتی اگر برنجتان نسبت به معمول کمی چرب‌تر باشد. اما حواستان باشد هنگام داغ کردن روغن آن را نسوزانید، چون وقتی به برنج اضافه کنید بوی بدی ایجاد خواهد کرد.

رازهای خانهداری؛  برنج شفته رو چکار کنم؟

۵. به برنج به هیچ عنوان آب اضافه نکنید

بعضی‌ها عادت دارند وقتی پلو را بارند کمی آب (معمولا نصف استکان) آب به کناره آن را اضافه کنند تا برنج بخار کند و دم بکشد. این کار را وقتی برنجتان شده است به هیچ عنوان انجام نشده است. چرا که ما باید همه تلاشمان را بکنیم آب را اضافه کنیم تا خمیرتر را هم اضافه کنیم!

۶. درقابلمه را باز کند

بله میدانم شما عادت دارید برای پختن پلو در قابلمه را کیپ کنید یا حتی از دم کنی استفاده کنید تا برنج حسابی بخار بیافتد، اما حالا باید برعکس این کار را انجام دهید. دقت کنید وقتی برنج بخاری بیافتد و در قابل بسته باشد، بخار آب به صورت قطره‌های آب در داخل پلو شما برمی‌گردد و باعث می‌شود نرم و نرم‌تر شود. پس در قابلمه را باز یا نیمه باز بگذار تا آبش تا قطره تبخیر شود. نگران پخته شدن برنج نباشید، چون همین حالا هم برنج شما خیلی پخته شده است!

۷. از دم کنی استفاده نکن

دلیلی که در بالا گفتیم از دم کنی برای بخار افتادن به برنج است، ولی حالا که ما می‌خواهیم آب برنج تبخیر بهتر است نه تنها از دم کنی استفاده نکنیم بلکه در قابلمه را هم نبنیدم و بگذاریم آبش کاملا تبخیر شود.

رازهای خانهداری؛  برنج شفته رو چکار کنم؟

۸. شعله را بیشتر کنید

بیشتر کردن شعله باعث می‌شود آب اضافی در برنج تبخیر شود و کمی خشک‌تر شود و ظاهر شود که بهبود یابد. اما دقت کنید که این کار باعث سوختن و جزقاله شدن برنج نشود. اینطوری شما یک برنج شفته با بوی سوختگی دارد و مشکلتان دو برابر خواهد شد.

۹. وقتی برنج آماده شد را خاموش کنید و اجازه دهید کمی سرد شود

منظورم این نیست که برنج را سرد و یخ سرو کنید بلکه همین که چند لحظه اجازه دهید بخار برنج خارج شود کافی است اینطوری کمی از حالت نرمی در می‌آید.

۱۰. برنج را قالبی سرو کنید

برنامه‌هایی که برای سرو قالبی برنج میدانید، لازم است کمی برنج نرم‌افزار برداشت شود، پس می‌توانید به این بپردازید که می‌خواهید برنج را در قالب‌های آماده کنید (قالب‌های گرد، قلب ف گل و…)

رازهای خانهداری؛  برنج شفته رو چکار کنم؟

اگر شما هم تجربه‌ای در نجات دادن برنج دارید، با ما به اشتراک بگذارید.

[ad_2]

Sam Mcknight

دانشجوی آماتور. مجموع ماون سفر. کارشناس مواد غذایی بیکن نرد. کارآفرین. فن آبجو. عاشق فرهنگ پاپ

بهترین سایت شرط بندی انفجار: راهنمای کامل برای علاقه‌مندان به بازی‌های انفجار
بهترین سایت شرط بندی انفجار: راهنمای کامل برای علاقه‌مندان به بازی‌های انفجار
با سایت شرط بندی کرش رویال به یک تجربه جدید از بازی آنلاین دست پیدا کنید
بررسی خرید پلی استیشن پلاس اکسترا
سئو گروه تلگرام @SEOPREM
نات کوین را چگونه نقد کنیم: راهنمای جامع برای افراد علاقمند به این فناوری جدید
تماس با ما